نوشتن اعداد

باید چند تا قانون رو در نوشتن اعداد در مقالات آکادمیک رعایت کنید
1- هر وقت جمله ای با عدد شروع میشود، آن عدد را با حروف بنویسید نه با ارقام
15 samples were collected.
باید به صورت زیر نوشته شود
Fifteen samples were collected
2-در صورتی که شروع جمله با عددی که بصورت حروفی نوشته شده مناسب نباشد (به این معنی که نوشتن آن با حروف خیلی طولانی شود) ، بهتر است جمله را طوری تغییر دهید که با عدد شروع نشود:
6579 patient charts were collected for analysis
بهتر است به صورت زیر نوشته شود
Charts from 6579 patients were collected for analysis
3-وقتی عدد بخشی از یک فرمول یا نام شیمیایی باشد و در اول جمله آورده شد، باید با ارقام نوشته شود
5-hydroxytryptamine is a neurotransmitter derived from tryptophan
4-در نوشتن اعداد بزرگ از جداکننده هزار استفاده کنید به این معنی که بین هر سه رقم از عددی که با ارقام نوشته میشود، یا ویرگول بگذارید یا یک فاصله. ولی حتما یکی را انتخاب کرده و در کل متن رعایت کنید.
156000——> 156,000, or 156 000
در مورد صفر قبل از ممیز، هم می توان صفر قبل از ممیز را گداشت و هم نگذاشت، ولی یکی از این دو حالت را انتخاب کرده و در کل متن رعایت کنید
0.05 or .05, but not both
‼️نکته بسیار مهم این است که همیشه یک قانون را در سرتاسر متن مقاله رعایت کنیم، این مسئله به سردبیر، داور و خواننده مقاله ما نشان می دهد که به جزئیات اهمیت میدهیم.‼️
درباره مدیریت
سال 79 کاردانی علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایران پذیرفته شدم. و لیسانس رو هم تا سال 83 همونجا ادامه داد. سال 84 فوق لیسانس بیوتکنولوژی پزشکی در دانشگاه تربیت مدرس قبول شدم و سال 87 هم فوق لیسانس رو تموم کردم. طرحم رو در انستیتو پاستور ایران گذروندم و بعدش یک سال توی بخش تشخیص ملکولی یه آزمایشگاه تشخیص طبی کار کردم. سال 91 دکتر بیوتکنولوژی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان پذیرفته شدم و سال 97 این مقطع رو تموم کردم. از اول دوره دکتر شروع کردم به نوشتن مقالات علمی و ویرایش انگلیسی مقالات بعدش یک دوره 20 ساعته برای آموزش اصول نگارش انگلیسی مقالات آکادمیک تهیه کردم و تا الان توی این زمینه فعالم.
نوشته های بیشتر از مدیریت
دیدگاهتان را بنویسید